ЗА ШУМЕН

новините сега и веднага
ШУМЕНСКА ЗАРЯ®
вашият вестник

Свързани новини

„Алкомет“ АД оглави категория „Растеж“ на годишните награди на КРИБ

снимка: Министърът на икономиката Емил Караниколов (вляво) връчи наградата на Фикрет Индже, собственик и председател на Надзорния съвет на „Алкомет“ АД.

Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) раздаде най-авторитетните за бизнеса годишни награди „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България“. Престижната церемония се състоя по време на Третия пролетен бал на конфедерацията в зала „Джон Атанасов“ на „София тех парк“ в столицата. Над 400 гости уважиха събитието на най-голямата работодателска организация у нас. Сред тях бяха премиерът Бойко Борисов, придружен от 16 свои министри, кметът на София Йорданка Фандъкова, целият стопански и бизнес елит на страната, депутати.

В една от най-престижните категории „Растеж“, която отчита ръста на печалбата, инвестициите и работните места, с голямата награда беше отличена шуменската компания „Алкомет“ АД. Министърът на икономиката Емил Караниколов връчи наградата – грамота и плакет, на Фикрет Индже, собственик и председател на Надзорния съвет на „Алкомет“ АД. „Получаваме тази награда заради добрия инвестиционен климат в България и заради това ние ще продължаваме да инвестираме тук“, каза в краткото си слово Фикрет Индже.

През 2016 г. „Алкомет“ АД беше класиран на второ място в същата категория.

Пламен ГЕОРГИЕВ, 21 Май 2017 11:05, 325 прегледа

Рубрики

Общини

Страници