„Братя Готвачи“ завладяха и Шумен

автор: Редактор
2021-08-06 18:14:00
"Защо пък не" Chef Asen Ibrov | преглеждания: 3898

Началото

"Братя Готвачи" ООД е една по-различна търговско-консултантска компания, създадена с много енергия, желание и индивидуално отношение към клиента. Основана е от двама професионални готвачи с много опит и знания в сферата на продуктите, необходими в кухнята на едно заведение за хранене, ресторант или хотел. „Братя Готвачи“ залага на добрите търговски взаимоотношения с доставчици, производители и партньори. Компанията разполага със собствена складова и логистична структура, производствена база за приготвяне и подготвяне на продукти и разфасовки по желание на клиента. Повече от 10 години екипът специализира в различни проекти, менюта и задачи с едни от най-популярните вериги заведения и хотели в страната. „Братя Готвачи“ са ангажирани в проекти за оптимизация на текущи работни процеси в индустриалното хранене. Притежават опит в кулинарният бранш, както в България, така и в чужбина. Компанията е специализирана в извършване на търговска дейност в сферата на храните и кулинарията, kачествено консултиране на ресторанти, заведения за хранене и хотели, доставка и логистика на подбрани хранителни продукти и заготовки.

„Гордеем се с това, че предоставяме отлично качество и обслужване на клиентите и разбираме важността на устойчивия бизнес, поради което работим в тясно сътрудничество с нашите партньори и клиенти, за да се погрижим точно за специфичните им изисквания и нужди. Нашият специализиран екип работи усилено, за да осигури най-доброто качество, така че да можете да създавате невероятна и вдъхновяваща храна“, съобщават кулинарните корифеи.

Продуктите на „Братя Готвачи“ се приготвят с помощта на френската концепция за готвене, известна като „Су-Вид“. Месото е напълно натурално без окрехкотители, без алергени и без консерванти.

Предимства на „Су-Вид“-метода:

Не води до обезводняване и изсушаванe.

Пречи на окисляване на липините.

Съхранява продукта по-дълго време.

Запазва аромата и соковете.

Запазва витамините и мазнините.

Постига по-нежна консистенция.

Какво ни отличава?

„Вниманието към детайлите и отношение към качеството е това, което ни отличава. Отделяме време и внимание за обработката на нашите продукти“, споделят „Братя Готвачи“.

„Предварително опакованите протеинови продукти в стил „Су-Вид“ позволяват на готвачите бързо и последователно да възпроизвеждат готвене от нулата, което им дава шанс да отделят повече време на креативните аспекти на разработването на менюто“, вярват в компанията.

„Су-Вид“-методът осигурява продукти с консистенция по текстура, аромат и качество, имащи висока хранителна стойност, ниско съдържание на мазнини и не съдържа никакви консерванти или добавки. Усъвършенстването на този уникален процес на готвене винаги е бил движеща сила и мотивация за „Братя Готвачи“.

На този етап компанията с радост и гордост представя богатата си продуктова гама, като продължава да разработва иновативни хранителни решения на бъдещето.

Отношение към качеството

„Ние сме упорити. Вярваме, че правим нещата по правилния начин. Няма обходи. За нас високото качество е основна линия. Това е основата. Ние поддържаме нашите стандарти високи, а толерантността ни към компромиси нулева. Потребителите ни заслужават същото високо качество.

Ние сме за иновациите

Експериментираме. Нови идеи, нови вкусове, нови продукти за потребителя, търговеца на дребно и доставчика на храни. Никоя идея не е лоша идея. Ние създаваме среда за нашите служители да мислят извън рамките и да се учат от проекти, които ни помагат да растем и да се усъвършенстваме, така че постоянно да ви предоставяме уникални продукти, които нашите потребители харесват и търсят. Оказва се, че упоритото отстояване за поставяне на качеството на първо място е популярно предложение на пазара.

Какво е „Су-Вид“?

Изключително качество и удобство за вашата кухня. От френски език означава „под вакуум“, „Су-Вид“ е иновативната техника за готвене, при която храната се затваря с вакуум, след това се готви бавно на водна баня при прецизно ниски температури за продължителни периоди от време. Тъй като 100 % от естествените качества на храната са заключени отвътре, този внимателно контролиран процес постоянно произвежда забележителни текстури и аромати, за разлика от всеки друг конвенционален метод на готвене.

Как ще ви е от полза това?

Постоянно качество

Прецизността на „Су-Вид“ дава последователни и повтарящи се висококачествени резултати. Ето защо готвим по метода „Су-Вид“, така че можете да сте сигурни, че нашите меса и ястия винаги ще бъдат нежни, сочни и приготвени до съвършенство от край до край, всеки път.

Питателни и вкусни

Нашите продукти са не само с ниско съдържание на мазнини, без съдържание на консерванти или добавки, деликатната природа на „Су-Вид“ запазва естествената хранителна стойност, като същевременно подобрява аромата и задържа влагата.

Резултатът?

Интензивен вкус, който никога не можете да сбъркате.

Гарантирана сигурност

Нашите храни са вакуумно затворени и напълно пастьоризирани, като елиминират всички вредни бактерии, като естествено се възползват от изключителен срок на годност.

Гарантирана сигурност - това са „Братя Готвачи“.

А ето какво сподели специално за сайта ZASHUMEN.BG шеф Асен Ибров:

„Още като разбрах, че ще отварят магазин на улица „Преслав“ 3 в Шумен „Братя Готвачи“, бях много щастлив, защото те са най-добрите в България в приготвянето „Су-Вид“-технологията. Имаме най-добрия магазин в града, с най-високото качество. Много хора ме питат: какво има там, а аз им отговарям: най-доброто, просто трябва да го посетите и да видите за какво става въпрос, персоналът е уникален. Вече имах възможноста да го посетя и просто не исках да си тръгна от там.“

Малки обяви

НЕВАЛИДНА ДИПЛОМА, поради фактологическа грешка, на Цветомир Тошков Филев - специалност "Социална педагогика" в Шуменския университет "Епископ Константин Преславски" - серия ШУ - 2001/N 201707, регистрационен номер 14725/2001 г.
2022-06-29 20:54:00 52107
Загубена ДИПЛОМА - серия ШУ, N 56403/30.09.2021 г. на АТИДЖЕ ДЖЕФЕРОВА ДЕРМЕНДЖИЕВА
2022-06-09 12:07:00 380625
ПРОДАВАМ чисто нова врата - таблена, изработена от първокласен чамов материал, висока 2 метра и широка 72 сантиметра. Цена - 260 лева. Телефони 054-871660 и 088 77 33 698
2022-12-31 13:32:00 765454

Последни новини