Доказалият се млад родопски ходжа Алейдин отново е в Шумен: Да си отворим очите по-навреме, да не сме пишман след време

автор: Редактор
2022-04-14 15:59:00
Любопитно | преглеждания: 603

ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ ГЛЕДА И НЕ ПОМАГА ПО ТЕЛЕФОНА, А САМО НА ЖИВО. ПО ТЕЛЕФОНА ГЛЕДАНЕ И ПОМАГАНЕ Е ИЗМИСЛИЦА И ШАРЛАТАНСТВО.

Когато докторът оперира по телефона и фризьорката ни подстригва по телефона и аз ще гледам по телефона.

Ходжа Алейдин ще приема в Шумен на 14, 15 и 16 април (четвъртък, петък и събота) от 9.00 ч. до 21.00 ч., чрез предварително записване на тел: 087 781 6260 и 0892 79 87 18.

Повече информация, отзиви и коментари за Алейдин, може да видите в търсачката на google - ”Най-младият ходжа в България - Бургас Инфо”.

Алейдин Тахиров е най-младият ходжа в България. Той е на 43 г., родом е от село Бенковски, край Златоград, но от 2 години живее в град Стара Загора. Семеен е, с две деца. Българомохамеданин е – помак. Той помага на хората чрез свещената книга – Корана.

Когато отиде човек при него, не го пита какъв е проблема, както правят колегите му по телевизията, а самия проблем и за какво е отишъл човекът при него, го казва ходжата, след като отвори книгата. Гледа за настояще и бъдеще. Казва за бракове, деца, работа, бизнес. Ако човекът не е семеен, ще бъде ли и кога ще е. Ако има направени магии, казва къде е магията и кой я е направил. Дали е мъж или жена, първата буква на човека и дали е близък роднина, комшия и т.н. и с каква цел е направена.

Клиентите сами ще се уверят дали са доволни по това, което ще чуят от устата му. Открива и разваля магии чрез Kорана, но не прави магии под никакъв предлог. Обича да си пази хляба и довериeто за в бъдеще и открито казва, че не може да помогне за ракови заболявания, диабет и тумор. Алейдин може да гледа, да помага и да разваля магии и по снимка, за друг човек , стига да не е починал. За умрели хора не гледа.

Чрез Kорана лекува и болести, за които дори медицината е безсилна. Помага на хора със следните проблеми: против алкохол, хазарт, наркотици, стрес, депресия и страхова невроза, както и проблеми със забременяване. Девизът му е „Не обичам да се хваля. Нека хората говорят за мен“.

Дава гаранция за работата си на всеки, който вярва, че може да му помогне. Родопчанинът казва нещо много важно, че когато разваля магии и лекува болести, го прави пред човека, за да види той с очите си, а не както някои негови колеги казват „прати ми пари със запис по пощата, а аз ще ти пратя колет обратно по пощата“. Това за него не е редно и е шарлатанство. Също прави и защита и дава гаранция, че оттук нататък 7 години дадения човек магия не може да го хване, дори и отново да се опитат да му направят.

БИЛО ТО ГЛЕДАНЕ, РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ ИЛИ ЛЕЧЕНИЕ, ПРИ АЛЕЙДИН СЕ ХОДИ САМО ВЕДНЪЖ, НЕ КАРА ХОРАТА ДА ХОДЯТ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ ПРИ НЕГО, КАКТО ПРАВЯТ ПОВЕЧЕТО МУ КОЛЕГИ, САМО И САМО ДА МОГАТ ДА ВЗЕМАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ХОРАТА!

Човек, който наистина помага на хората, публично обявява цените си в медиите, не ги крие. ОТ ПЛЕВЕН ДО ВАРНА (влизат ЛОВЕЧ, ТЪРГОВИЩЕ, РАЗГРАД И ШУМЕН) - 108 лева.

Когато лекува дадена болест или разваля магии, се изчислява според данните на човека и каноните на Корана, в зависимост от проблема и дали магията е стара или отскоро – на всекиму цената е различна. Но неговите цени не са космически в хиляди левове, както е при някои от колегите му. Ако лечението се направи или магията се развали в същия ден, когато е гледал на дадения човек, цената е доста по-ниска отколкото друг път.

ЗА ПРИЕМА НА АЛЕЙДИН ТАХИРОВ В ДРУГИ ОБЛАСТНИ ГРАДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ, МОЖЕ ДА СЕ КОНСУЛТИРАТЕ ПО ТЕЛЕФОНА, КЪДЕ И КОГА.

Малки обяви

ТЪРСИМ шофьори с категория С плюс Е за страната и за Европа. Телефон 0892 731 831
2022-08-25 15:48:00 163924
ПРОДАВАМ ВИЛА на Лозевско шосе в Шумен, след втората чешма на пътя. Телефон 0894 350 966
2022-08-01 13:25:00 396631
НЕВАЛИДНА ДИПЛОМА, поради фактологическа грешка, на Цветомир Тошков Филев - специалност "Социална педагогика" в Шуменския университет "Епископ Константин Преславски" - серия ШУ - 2001/N 201707, регистрационен номер 14725/2001 г.
2022-06-29 20:54:00 457140

Последни новини