Подаръкът за рождения ден на “Пожарен контрол” ЕООД е заслуженото доверие на многобройните му клиенти

Споделете с:

“Пожарен контрол” ЕООД може да загуби контрол само върху огъня, който е предизвикан от парещата любов на многобройните му клиенти!” – така се шегуват днес приятелите на дружеството на неговия четвърти рожден ден. А от порасналата с още една година шуменска фирма най-сърдечно заявяват: “Благодарим на всички наши клиенти за доверието през всичките тези години!” И приемат като най-скъп подарък за фирмения си празник точно доверието, което са заслужили за това кратко време от своето развитие.

Не случайно във витрината на “Пожарен контрол” ЕООД вече блестят две престижни награди “Лауреат в проекта “Златна фирма” за 2022 и 2023 година, както и призът “Лидер в бранша, избран от клиенти”.

Дружеството е специализирано в продажба и заверка на носими и возими пожарогасители, проектиране и обслужване на противопожарни системи, в огнезащита на строителни конструкции и противопожарно оборудване.

Твърде е показателно, че “Пожарен контрол” ЕООД e желан партньор на повече от 100 фирми. Сред тях са “Алкомет”, “Фикосота”, “Карлсберг България”, “Ал и Ко”, “Автомагистрали – Черно море”, “Sark Bulgaria”, “VIVA plast”, “Enpay”. Дружеството много успешно реализира проекти по боядисване с огнезащитна боя в “Ритейл парк Шумен”, “Lidl”, “Billa”, новия завод на “Фикосота”, цялостно обслужване на “Tesy”. А вече прехвърля и границите на Шуменска област, като изпълнява поръчки в “Технополис” – Варна, в Разград и Търговище. “Доволните от нас клиенти вече ни препоръчват на други наши потенциални клиенти!” –  отбелязват с удовлетворение от “Пожарен контрол”.

Безспорно динамичният просперитет на дружеството се дължи на младия и професионално много добре подготвен екип, който работи в него. Собственик на фирмата е прекрасната Елис Ахмедова. Управител е Мехмед Мехмед, главен инженер – Николай Йолчев, главен архитект – Севинч Али, сервизен техник – Айхан Насуфов, технически секретар – Севджихан Хюсеин.

Както всеки делничен ден, така и днес е оживено във фирмения офис на “Пожарен контрол”, който се намира на ул. “Владайско въстание” 152 в Шумен. “Заповядайте да празнуваме заедно!” – канят своите клиенти от екипа и предлагат днес и утре 20 на сто отстъпка за техническо обслужване на всички видове пожарогасители, както и до 10 на сто отстъпка за всички артикули.

 

 

 

 

690 преглеждания