Поздрав на Фикрет Индже до работниците и служителите на „Алкомет“ по случай Деня на металурга

Споделете с:

Поздрав до всички работници и служители на „Алкомет“ АД отправи по случай 5 ноември – Денят на българския металург, Фикрет Индже – мажоритарен собственик на компанията. От името на ръководството на завода и от собствено име, той пожелава здраве, успехи, лично и семейно щастие на своите колеги.

В своите приветствени думи Индже изтъква, че днес бизнесът в България и по света е изправен пред тежки предизвикателства. „Ние обаче сме уверени, че заедно, в екип, какъвто сме били винаги през годините, ще намерим тяхното решение и ще продължим уверено да вървим напред“, заявява Фикрет Индже.

Според него ключът към успеха е в подобряване на качеството на продукцията, на гъвкавостта, на предлагането на нови и конкурентни продукти на пазара. „Увереност за това ни дава и приетата ни програма за инвестиции, която се надяваме с общи усилия да реализираме през следващата година. Убеден съм, че имаме силите и капацитета да го постигнем“, смята собственикът на „Алкомет“.

„Затова ми позволете да благодаря на всички колеги от „Алкомет“, на работниците, на специалистите, на служителите, на техните семейства, на нашите бизнес партньори, за високата отговорност, за дисциплината, за лоялността, за това, че сме един отбор, който заедно гледа напред в тези, наистина трудни времена за бизнеса“, заявява в заключение на своя поздрав Фикрет Индже.

 

367 преглеждания