“TESY” се представя в “Mostra Convegno Expocomfort – MCE2024” в Милано

Споделете с:

“TESY” се представя в изложението “Mostra Convegno Expocomfort – MCE2024”, чието 43-о издание се организира от 12 до 15 март в Милано (Италия), където иновациите се срещат с устойчивостта, а “Made in EU” означава “Произведено в България”.

На своя елегантно подреден щанд 1 С21/С29 компанията представя последните си модерни решения за отопление, интелигентни електрически бойлери, термопомпи въздух-вода и новите си бойлери с индиректно загряване, като създава нова дефиниция на енергийна ефективност за по-зеленото бъдеще още днес.

“Отбелязваме 30 години TESY със стил и иновации”, съобщават от дружеството, което е традиционен участник през последните години в MCE – най-престижното бизнес изложение за компании от HVAC+R индустрията, възобновяемата енергия и енергийната ефективност.

Като значим изложител за поредна година в това международно събитие, “TESY” се сочи за третия по големина производител на електрически бойлери в Европа. На “MCE Milano 2024” тя е сред водещите компании, които са фокусирани върху технологиите и иновациите, за по-добро качество на живот.

В описанието, което предлагат организаторите на изложението, “TESY” се определя като един от водещите европейски производители на електрически бойлери, резервоари за съхранение с индиректно нагряване, електрически нагреватели и термопомпи за битова гореща вода. През последното десетилетие “TESY” демонстрира бързо развитие и въведе широка гама от най-съвременни продукти и патентовани решения, които отговарят на съвременните изисквания за енергийна ефективност и опазване на околната среда. От октомври 2017 г. “TESY” е официален член на EHPA.

 

1 507 преглеждания