Конкурс за лого на Общинския младежки дом в Шумен

Споделете с:

Община Шумен и Общинският младежки дом обявяват конкурс за изработване на лого на Младежкия дом. Новият символ би следвало да представи Общинския младежки дом в Шумен като културно-информационно средище за развитие и изява на творческите способности на младите хора, както и ролята му на  притегателен център за осмисляне на свободното време и удовлетворяване на многостранните младежки интереси и потребности.

Графичният знак (лого) трябва да излъчва и внушава ентусиазма, динамиката и амбициите на младите хора, да е въздействащ, гъвкав в употребата си и разпознаваем. Логото ще бъде използвано в бъдещи рекламни и презентационни материали, комуникационни кампании, интернет пространството или отделно, за да идентифицира Общинския младежки дом в Шумен.

Конкурсът е открит и в него могат да участват младежи на възраст от 15 до 29 години включително. Проектите се изпращат на e-mail: mldomshumen@gmail.com до 20 май 2023 г. Наградата за победителя е в размер на 1000 лева.

Подробна информация за регламента, техническите изисквания и необходимите документи са публикувани в сайта на Община Шумен и Общински младежки дом – Шумен. Телефон за връзка: 0898 420 788.

227 преглеждания