Лидерът на “Български възход” Стефан Янев ще гостува утре в Шумен, Нови пазар и Велики Преслав

Споделете с:

На 16 септември – петък, от 17.00 часа е насрочена среща в центъра на град Шумен с лидера на коалиция “Български възход” Стефан Янев.
Преди това денят на известния политик, който е завършил шуменското военно училище, ще стартира в град Нови пазар. От 9.30 часа Стефан Янев ще посети местния пазар, където по традиция се събират много хора. Той ще бъде посрещнат от танцов състав.
По-късно лидерът на коалиция “Български възход” ще разгледа Индустриалния парк край Шумен и от 11.30 до 12.30 часа ще има среща с представителите на мениджмънта на “Алкомет” АД.
В ранния следобед обиколката на Стефан Янев в Шуменска област ще продължи в град Велики Преслав. От 14.30 часа е предвидена среща със симпатизанти на “Български възход” в центъра на старопрестолния град.
В 16.00 часа ще започне срещата на Стефан Янев с жители на селата Мараш и Салманово. Той ще бъде запознат от кмета на Мараш Красимира Минкова с подписката от 25 000 гласа за отваряне на извора за минерална вода, с който селото да се превърне в балнео-лечебен център.

Пресцентър на коалиция „Български възход“ – Шумен

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

96 преглеждания