Откровени разговори с хората във Велики Преслав и Каспичан

Споделете с:

Кандидати за народни представители от „Продължаваме промяната“, начело с водача на листата – акад. Николай Денков, бяха при жителите на Велики Преслав и Каспичан.
Безводието в селата и необходимостта от държавна подкрепа за решаването на проблема беше сред основните теми в разговорите на пазара във Велики Преслав.
Имаме готова икономическа зона с изградена инфраструктура, но в нея няма инвеститори, а старите големи предприятия не работят, оплакаха се също жителите на Велики Преслав и призоваха държавата да им помогне.
Хората в Каспичан са недоволни от липсата на достатъчно работни места и ниските заплати в местните производствени предприятия.
„Продължаваме промяната“ ще продължи да повишава минималната заплата, докато стигне 50 % от средната за страната, а това неминуемо ще доведе до увеличение и на останалите заплати“, обясни акад. Николай Денков.
Тромавата и некомуникативна администрация на местно, а и на централно ниво също мъчи хората в региона. Почти навсякъде те се възмущават от партийни назначения в администрацията на хора без необходимите образование и опит.
Кандидатите за народни представители от „Продължаваме промяната“ бяха категорични:
Всичко това ще се промени, ако получим възможност да си довършим работата!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

110 преглеждания