Шуменско бижу в колибата на „Фермата“

Споделете с:

„Красиво и очарователно момиче с големи амбиции. Иска да докаже, че младите жени са в състояние да се справят с трудностите. „Мога сама да си сменям крушките и да си оправям мивката, ако се счупи. Всеки, който ме подцени във „Фермата“, ще съжалява“, казва тя.

Лора обича реда и чистотата, готви добре. В състезанието ще залага на сила, грижовност, настроение, емоция и много енергия. Тя се явява на кастингите за „Фермата“ от три години, но чак сега мечтата й да участва в предаването се реализира.“

Това е част от визитката на Лора Цолова. Тя е само на 24 години, но има големи амбиции за живота.

„Имам собствен онлайн бизнес. От 7 години изработвам дрехи и аксесоари. Мисля, че съм доста интересен човек. Интелигентна, красива, умна. Обичам да ходя с приятелите си в планината, а не в дискотеките“, споделя тя.

След първата си невероятна битка под мотото „Занеси фуража на козата си“ шуменското бижу намери подслон в колибата на „Фермата“.

И макар че настоящото й местожителство е в София, Лора има много спомени в град Шумен. Тук е завършила Профилираната езикова гимназия „Никола Вапцаров“ (2011-2015 г.), тук е записала и участие във волейболния отбор за девойки „ЙЕБ Шумен 05“, тук има много приятели. После е учила в УНСС, била е и мениджър в „LM SI Group“.

„Участието ми във „Фермата“ ще ме направи още по-вярваща“, заявява Лора. Седмият сезон на популярното приключенско риалити по bTV стартира под мотото „Време за пробуждане“. Участниците в него – 10 жени и 12 мъже, изпълняват много благородна мисия – да съградят работещо стопанство за монасите, които ще дойдат след възстановяването на изоставения възрожденски манастир „Свети Архангел Михаил“ до село Шума в района на Годеч, близо до границата със Сърбия.

А ето с какво откровение се обърна към Лора във Фейсбук-профила си очарователната й майка Светлана Цолова, която мнозина в Шумен помнят и като деен общински съветник в местния парламент: „Знаете как мисли майката… но, когато детето мечтае… от нас, родителите, остава само да го подкрепяме!!… Въпреки моето настояване да не влизаш в това предизвикателство (водена от моите страхове и лични огорчения)… Сега вече ти се възхищавам на смелостта и на това, че не се спря и се впусна в битката към своята мечта… ВОДЕНА от ЧИСТАТА КАУЗА! За мен каквото и да става от тук нататък, това, че опита е достатъчна победа… Ние сме с теб, Лори! КЪСМЕТ ти желая, моето момиче!!! ГОСПОД да е с теб!

След като в миналия сезон на „Фермата“ пилотът Петър Петров от Шумен показа на всички, че е солиден мъжкар, сега е ред на прекрасната Лора Цолова да ни покори със своята нежност и очарование!

295 преглеждания