Книга на Максим Бехар се изкачи на първо място в света

Споделете с:

Книгата „Световната PR революция“ на международно признатия PR експерт Максим Бехар се изкачи на  първо място в световна класация на BookAuthority за „20-те най-добри PR книги за всички времена“. Бестселърът е в авторитетната класация от 2021 г. насам, доказвайки своя заслужен успех в областта на комуникациите.

BookAuthority е една от най-престижните глобални класации за книги, основана на препоръки и оценки от известни бизнесмени и предприемачи като Илон Мъск, Марк Зукърбърг, Джеф Безос, Уорън Бъфет, Бил Гейтс, Тим Кук, Джак Ма и Ричард Брансън.

„Щастлив съм, че „Световната PR революция“ продължава да получава толкова висока международна оценка и да помага на експертите по света. До днес книгата съдържа актуална информация за новия дигитален свят на комуникациите и съм сигурен, че всеки може да научи поне един полезен факт, интересен казус или случка, които могат да променят бизнеса му или дори живота му“, коментира авторът Максим Бехар, който е почетен гражданин на Шумен.

„Световната PR Революция“ бе издадена първоначално в САЩ, където постигна впечатляващ успех. В продължение на две седмици книгата бе на първо място по продажби сред новите заглавия в секциите PR, Sales & Marketing и Career Advices на Amazon.com, където и в момента поддържа висока оценка. Книгата съдържа мнения на 100 от най-известните международни PR експерти от 65 страни и от 6 континента. В нея Бехар разглежда актуалните тенденции в PR бизнеса, като се фокусира върху въздействието на социалните медии. Авторът прави и интересни прогнози за бъдещето на тази постоянно променяща се индустрия.

В България книгата излезе в края на 2019 г. издадена от “Ентусиаст“ и първият ѝ тираж бе изчерпан за по-малко от месец. „Световната PR революция“ може да бъде закупена онлайн в печатен и дигитален формат от официалната страница на книгата, както и от големите книжарници в страната.

Сред постиженията на Максим Бехар като автор са бестселърите „Пътят Камино. Бързо, лесно и за удоволствие“, „Сейшелски рецепти и още за Рая на Земята“, както и наръчника за бизнес лидери „Пет минути до утре“, която представя нестандартна гледна точка по отношение на промените в света, които COVID-19 предизвика.

Всички книги на Максим Бехар могат да бъдат разгледани в официалния сайт www.beharbooks.com .

 

902 преглеждания