Максим Бехар с дубъл на европейския PR-връх

Споделете с:

След 2020-а, две години по-късно Максим Бехар отново покори европейския PR-връх. Новината дойде от Лондон, където на престижния международен конкурс “PR Week Global Awards 2022” главният изпълнителен директор на “M3 Communications Group, Inc.” и президент на Световния комуникационен форум в Давос (Швейцария) заслужи авторитетната награда “Най-добър PR професионалист в Европа (извън Великобритания)”.

Конкурсът е организиран от американското списание “PR Week” – сочено за лидер сред изданията за публични комуникации в света, а победителите в “PR Week Global Awards 2022” се избират от жури, съставено от доказани експерти в бранша.

“Нивото на успех, което тази награда изисква, е поредното доказателство на усиления труд, който полагаме аз и моят екип в компанията да развиваме индустрията у нас и да постигаме отлични резултати с всеки от многобройните ни проекти” – сподели Максим Бехар, който не успя лично да си получи наградата в Лондон, поради реализацията на важен PR проект в България.

Най-добрият PR професионалист в Европа е почетен гражданин на Шумен. Част от кариерното развитие като журналист на Максим Бехар премина в родния му град, а след като по-късно той създаде в София “M3 Communications Group, Inc.”, успешно достигна до една от най-реномираните позиции в световния PR бизнес като президент на ICCO – The International Communications Consultancy Organisation.

183 преглеждания