На бляскаво шоу избраха “Мис Шумен 2022”

Споделете с:

18-годишната Никол Иванова е актуалната носителка на короната на “Мис Шумен”. Тя е родена на 11 март 2004 година и е висока 178 см. Никол ще представи Шумен във финалния кръг от националната верига “Мис България 2022”, който е насрочен за 10 ноември в София.
Първа подгласничка на победителката стана Александра Кръстева (на 19 години), а на трето място се класира 17-годишната Красимира Цонева.
Председател на журито бе Ирина Папазова, която е собственик на първата българска модна агенция “Интерсаунд”. Тя, заедно с известния шуменец Сабин Асенов – “SA production”, бяха изключителните организатори на конкурса за красота “Мис Шумен 2022”.
Водещи на бляскавото шоу, което се състоя в денс клуб “Колизеум” – най-добрата дискотека в Шумен, бяха Боряна Баташова и Теодор Тодоров.

Официален фотограф на конкурса бе Надя Кънева.
Началото беше поставено с атрактивно огнено шоу, а между дефилетата с чудесно изпълнение се включи оперната певица Валерия Пейчева.
В конкурса участваха девет претендентки за престижната титла “Мис Шумен 2022” на възраст от 17 до 21 години. Те дефилираха в традиционните три тура: в първия – с облекла на модна къща “Si Amore” на дизайнерката Сибел Азиз, във втория – с бански костюми “Перфект”, а в третия – с официални рокли на бутик “Велвет Енджъл” на дизайнерката Виолина Методиева.
Актуалната “Мис България 2021” Сара Младенова, която преди това се окичи и с титлата “Мис Шумен”, връчи короната на новата победителка в градския конкурс Никол Иванова. До тях беше и носителката на званието “Мис Шумен 2020” Михаела Дамянова, която след това беше избрана и за първа подгласничка на “Мис България 2020”.

3 681 преглеждания