Младежките програми в TESY – възможност за развитие

Споделете с:

TESY е компания, която вече 30 години се налага, като една от най-иновативните и водещи компании в производството на бойлери с индиректно загряване и електрически отоплителни уреди в Европа.

Със своите повече от 1000 мотивирани и отдадени служители от 16 националности, TESY развива дейност в над 65 държави на 4 континента.

Ежегодно компанията отваря своите врати за млади и мотивирани хора, които имат желание да се учат, да прилагат знанията си на практика и да се развиват професионално, като част от младежките програми на TESY.

 

Лятна стажантска програма

 

Лятната стажантска програма на TESY е за  студенти в бакалавърски и магистърски програми в инженерни специалности, приложими в сферите на дейност на TESY.

Стажът се провежда в конкретен отдел, чиято дейност е релевантна на специалността на студента.

 

Стажантска програма “Старт в кариерата”

 

Стажантската програма “Старт в кариерата” е предназначена за вече завършили бакалавър или магистър млади хора. Програмата регламентира в рамките на 24 месеца всеки стажант да премине през 4 различни позиции. Програмата завършва с възможност за постоянен трудов договор в компанията.

Стажантските програми предлагат:

Трудов договор и атрактивно възнаграждение за периода на стажа

Изплащане на разходи за квартира, ако стажантът не живее в гр. Шумен.

Всички допълнителни материални придобивки, валидни и за останалите служители на компанията.

Ментор, който насърчава професионалното развитие и личностно израстване.

Сертификат за проведен стаж и възможност да продължи като постоянен служител в компанията.

 

 Стипендиантска програма “Възпитаниците на TESY”

 

Предназначена е за ученици, завършващи последен клас на средно образование или студенти в редовна форма на обучение. За одобрените и включени в програмата младежи, ТESY предоставя три вида стипендии:

Стипендия Плам – покрива учебните такси според вида на университета /държавен частен/ и месечна стипендия  за всеки учебен месец  при успех над 5.50 за ученици и над 5.00 за студенти.

Стипендия Иновации – покрива учебните такси според вида на университета /държавен частен/ и месечна стипендия  за всеки учебен месец  при успех над 4.50 за ученици и над 4.00 за студенти.

Стипендия Доверие – покрива учебните такси според вида на университета /държавен частен/.

Ако искате да разберете повече за програмата или желаете да кандидатствате, пишете на karieri@tesy.com  или се обадите на тел. 054/859 129

715 преглеждания