“Пожарен контрол” ЕООД празнува рожден ден като “златна фирма”

Споделете с:

Днес се навършват три години от регистрацията на “Пожарен контрол” ЕООД и за този кратък период от своето основаване то вече е лауреат в проекта “Златна фирма”.

Управител на дружеството е Елис Ахмедова – млада и чаровна дама, която покорява със своята красива усмивка и добро сърце. В нейния екип са включени млади и перфектни специалисти, които реализират по най-качествения начин фирменото мото: “Там, където огънят е проблем, ние сме решение!“

На снимката вляво до Елис Ахмедова е инж. Айхан Насуфов – организатор сервизна дейност, а от дясно е Мехмед Мехмед – отговорник разширяване на дейността. В екипа са още арх. Севинч Али – мениджър проекти, и инж. Николай Йолчев – главен инженер противопожарни системи, които по време на снимката бяха на терен.

Седалището на дружеството е в град Шумен, на улица “Владайско въстание” 152, където е и сервизът за обслужване на пожарогасителни системи.

“Пожарен контрол” ЕООД е вашият надежден партньор в организирането на цялостната пожарна безопасност от А до Я. С вас сме от проектирането на сградата, през изготвянето на пасивна и активна пожарна защита до обслужване на пожарогасители и противопожарна техника – споделят от дружеството. – Ние, от “Пожарен контрол” (Fire control), се занимаваме с проектиране на цялостни инженерни решения в областта на пожароизвестителните, спринклерните и пожарообезопасителните системи. Предлагаме също и ремонт, заверка и техническо обслужване на всички видове пожарогасители.”

Нека да пожелаем на тези млади професионалисти все така да работят вдъхновено и прецизно, защото за тях пожарната безопасност на всеки клиент е основен приоритет! Нека фирмата да разширява своите пазарни позиции и да се утвърждава като еталон за качество на страхотни цени! Честит трети рожден ден на “Пожарен контрол” ЕООД!

 

 

 

1 441 преглеждания