Студенти от машиностроителните специалности в ТУ-Варна посетиха “ТЕСИ” ООД

Споделете с:

Студентите от специалностите „Компютъризирани технологии в машиностроенето“ и „Машиностроителна техника и технологии“ от катедра „Технология на машиностроенето и металорежещи машини“ (ТМММ) в Техническия университет във Варна за поредна година посетиха заводите на “ТЕСИ” ООД в резултат на дългогодишното партньорство между ТУ в черноморския град и шуменската компания. Групата студенти беше водена от преподавателите  на катедра ТМММ доц. д-р инж. Димка Василева и инж. Теодора Пенева.

По време на посещението си в “ТЕСИ” ООД студентите бяха запознати с летните платени стажове, които предлага фирмата, освен това бяха представени и други специално разработени за студенти програми и други възможности за работа.

Групата студенти и техните ръководителя бяха допуснати до производствената част на “ТЕСИ” ООД, където не само бяха представени производствените възможности на фирмата, технологиите и оборудването, както и възможните работни позиции, но и се срещнаха с много бивши възпитаници на ТУ-Варна, реализирали се като кадри на “ТЕСИ” ООД.

1 089 преглеждания