Тази година “Алкомет” АД е специален True Leader

Споделете с:

За десета поредна година “Алкомет” АД бе удостоен с приза ICAP True Leader, като лидер в производството на алуминиеви изделия, от най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа – ICAP CRIF in BULGARIA.

В присъствието на повече от 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и представители на търговски камари и браншови организации, TRUE LEADERS компаниите бяха наградени по време на официална церемония на 8 декември в Grand Hotel Millennium Sofia.

Награди получиха, компании в България, които са се изявили като лидери в своя сектор и едновременно отговарят на няколко измерими и обективни критерия през 2021 г.:

– са сред 300-те най–печеливши компании по EBITDA:

– са запазили или увеличили броя на своя персонал;

– имат висока кредитна оценка (ICAP Credit Score  B2 – A1);

– са лидер в своя сектор;

“Алкомет” АД бе единствената българска компания, която бе отличена със специална награда, затова че присъства в класацията на ICAP CRIF in BULGARIA и отговаря на всички горе посочени критерии за десет поредни години.

Фикрет Индже – мажоритарен собственик на “Алкомет” АД, имаше удоволствието да получи наградата 10 години True Leader от Синем Таштан – търговски съветник към посолството на Турция в София.

376 преглеждания