TESY е сред наградените компании на инициативата TRUE LEADERS на ICAP CRIF България

Споделете с:

TESY бе отличена като TRUE LEADER за поредна година от ICAP CRIF България на гала събитие, което се състоя в София.

Компаниите бяха наградени по време на официална церемония в присъствието на повече от 200 представители на висшия мениджмънт на водещи български и международни компании, както и на търговски камари и браншови организации.

Наградите бяха връчени от г-н Роберто Санторели – президент на Конфиндустрия България, г-н Минко Герджиков – изпълнителен директор на Гръцки Бизнес Съвет в България, г-н Милен Станоев – директор на завод и изпълнителен директор на ГАЕА – Зелена алтернативна енергия и г-жа Иванка Иванова – главен оперативен директор и член на Борда на Орбико България и Румъния.

Г-н Емануил Тотев – търговски директор на TESY, получи наградата от името на компанията.

ICAP CRIF Bulgaria, част от ICAP – най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, а от 23 декември 2021 г. след придобиване, част от Международната група CRIF, разположена на 4 континента, за десета поредна година отличава водещите компании в България с наградите TRUE LEADERS.

Инициативата TRUE LEADERS отличава всички компании, лидери в сектора, в който оперират, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии (според официално публикувани данни), без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване.

Наградените компании отговарят на следните критерии:

са сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2021 г.,

са запазили или увеличили броя на своя персонал (2021 спрямо 2020),

имат висока кредитна оценка (ICAP CRIF Credit Score А1 – B2),

са лидер в своя сектор.

В своето обръщение към аудиторията, г-н Тотев изтъкна като исторически момент фактът, че TESY вече е 100-милионна компания в евро, като посочи амбициозната цел за следващите три години нетните приходи от продажби да надхвърлят 200 милиона евро. Той обърна внимание, че резултатите са важни, но че това, което отличава TESY, e отворената и подкрепяща среда.

Посланието на г-н Тотев беше да не позволяваме на настоящето да предопределя бъдещето ни, но по-скоро погледът ни в бъдещето да бъде водещ, за това, което сме и правим днес. В поздравлението си за празниците той апелира да живеем с вяра и да използваме всяка възможност да правим добро.

316 преглеждания