“TESY” на форума “Кариера и живот – защо в България” в Берлин

Споделете с:

“Знаеш ли, че хората на “TESY” са отворени към иновации, жадни са за знания и вдъхновени да творят? “TESY” цени таланта, без значение от неговата възраст, националност и пол! Ако искаш да бъдеш част от подобен екип, ела и научи повече по време на събитието ни в Берлин: „Кариера и живот – защо в България“.

Екипът на “TESY” ще те очаква там.

Присъствието на събитието е безплатно, необходимо е само да се регистрираш тук:

https://bulgariawantsyou.com/events/berlin-2024

Това съобщава уеб сайтът за бизнес и икономика “Bulgaria Wants You”.

На 13 април в зала “Alte Münze”(Molkenmarkt 2) в Берлин ще бъдат световноизвестният актьор Самуел Финци, както и талантливите Алек Алексиев и Яна Титова. На срещата ще може да се чуе вдъхновяващата история за успеха на Росен Плевнелиев, да се научи от опита и знанията на иновативния предприемач Христо Попов, присъстващите да се запознаят с водещия в света ПР експерт Максим Бехар, който е почетен гражданин на Шумен. Той ще бъде лектор на форума, а неговото житейско мото е: „Ако мечтите ти не те плашат, значи не са достатъчно големи“.

“Ние от “Bulgaria Wants You”, заедно с водещи работодатели, ще ти докажем, че в България бъдеще има. Тук имаш всичко!” – обещават организаторите на кариерния форум.

 

1 490 преглеждания