Кандидатът за кмет от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Николай Колев инспектира автобусна линия в час пик

Споделете с:

Кандидатът за кмет от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Николай Колев и кандидатът за общински съветник от листата Богомил Петров пропътуваха разстоянието от квартал „Боян Българанов“ до квартал „Дивдядово“ по автобусна линия номер 7 с жители на Шумен. В претъпкания автобус те разговаряха с хора от различни възрасти за проблемите, които от години затрудняват всекидневното придвижване в града. Гражданите споделиха, че е много наложително да се предоставят повече автобуси по линиите, тъй като сутрин и вечер хората са много и пътуването е изключително некомфортно, в което се увериха и кандидатите от листата на Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“. Проблемът, който поставиха по-младите пътници бе, че последният автобус по линията към квартал „Дивдядово“ е в ранен час и те не могат да се възползват от услугата в по-късните часове, което им създава проблеми.

„Ще направим всичко възможно Шумен да има по-комфортен, редовен и удобен градски транспорт“ – увериха кандидатите от листата на  Коалицията.

Основна точка от програмата на кандидата за кмет на Шумен от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ Николай Колев е в Шумен да се пътува с електрически автобуси.

Пресцентър Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

2 904 преглеждания