Кметът на Шумен връчи печата на ОИК

Споделете с:

Кметът на Шумен Любомир Христов връчи печата на Общинската избирателна комисия, която проведе първото си заседание. Той пожела успешна и ползотворна работа на членовете на комисията.

Общинската избирателна комисия ще заседава в зала 304 на Общината. Първото решение е свързано със специфичното маркиране (нараняване) на печатите с оглед на тяхната защита, за което беше съставен протокол. ОИК трябва да определи и общодостъпно място за обявяване на решенията си. Те ще бъдат публикувани и на интернет страницата на комисията. Ще бъде създадена и работна група от експерт и технически сътрудници, които да подпомагат нейната дейност. Предстои да се вземе решение и за графика на дежурствата, както и за работното време.

11 души влизат в състава на Общинската избирателна комисия за изборите на 29 октомври. Председател е Биляна Пейчева, четирима са заместник-председателите – Светлин Стрелков, Теофан Димитров, Нурай Герджикова и Драгомир Янков. Секретар е Дениз Джелял. Членове на комисията са Дилян Нанев, Силвия Николова, Милен Митев, Мария Василева и Николай Димитров.

 

304 преглеждания