Молба за помощ от Школа „А & Б“

Споделете с:

След отличното ни представяне на последното състезание, ни предстои участие в Летния турнир по информатика в Пловдив. Всички запознати знаят, че състезанието е едно от най-важните в състезателния сезон. Нещо повече, тогава ще се определи старшият национален отбор на България и ще се проведат поредните контроли за младежкия отбор. Благодарение на доброто ни представяне през миналата учебна година, квотата на Шумен за Летния турнир е 19 състезатели (третата в България след София и Варна) и заедно с 8-те национални състезатели, право за участие имат 27 деца от Шумен.

За съжаление се оказа, че в ППМГ“Нанчо Попович“ нямат предвидени средства за това състезание, а дарителската сметка на Школата се поизпразни през последните месеци, защото поемахме половината от финансирането за участието на шуменци в Националната олимпиада по информатика и Пролетните състезания по информатика. Резервацията ни за състезанието в Пловдив е около 200 лв. на дете.

Бихме се зарадвали на каквато и да е помощ, защото за нас това участие е от изключителна важност. Дарителската сметка на „Сдружение Школа А&Б“ е в Алианц банк:

IBAN: BG88BUIN95611000707088

BIC: BUINBGSF

Благодарим ви!

600 преглеждания