Николай Колев: „Индустриалните производства са икономическият двигател на Шумен“

Споделете с:

Николай Колев, кандидат за кмет на община Шумен и водач на листата от Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“, и кандидатите за общински съветници гостуваха в „Алкомет“ АД. Пред представителите на ръководството и водещи експерти на най–големия български производител на алуминиеви валцови и пресови продукти на Балканския полуостров, Николай Колев представи своята ясна визия за бъдещето на община Шумен.

„Искаме да благодарим за гостоприемството и предоставената възможност да разгледаме отблизо производствения процес, тъй като считаме, че Вашето предприятие и всички индустриални производства в града са икономическият двигател на Шумен“ – се обърна Николай Колев към всички присъстващи.

„Аз и моят екип не искаме да даваме празни обещания, поставили сме си за цел първо да направим цялостна ревизия на съществуващата нормативна уредба на община Шумен и да работим открито и прозрачно. Няма най–важни и по-малко важни проблеми на града, всичко е спешно и решаването му не търпи отлагане“ – каза на срещата Николай Колев.

В приятелски диалог той и кандидатите за общински съветници отговаряха на въпроси за развитието на транспорта и туризма и прилагането на нови иновативни практики. След това се срещнаха и разговаряха с работници и разгледаха производствените цехове в предприятието.

Пресцентър на Коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България“

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

3 265 преглеждания