Никола Минчев посети Шумен и Велики Преслав

Споделете с:

Бившият председател на Народното събрание Никола Минчев гостува днес в Шумен и Велики Преслав. Пред Драматично-кукления театър “Васил Друмев” в областния град той беше сърдечно посрещнат от включените в листата кандидати за народни представители от ПП “Продължаваме промяната” в 30 многомандатен избирателен район – Шумен.
Никола Минчев посети предизборния щаб на ПП “Продължаваме промяната” в центъра на Шумен. След това той премина по цялата пешеходна зона до Градската градина, като лично раздаде предизборни материали, ръкува се и разговаря с шуменци, които срещна по пътя си. Пред паметника на Тодор Колев в Градската градина Никола Минчев положи цветя заедно с шуменските кандидати за народни представители от листата на ПП “Продължаваме промяната”.
По-късно бившият председател на българския парламент посети Велики Преслав и се срещна с с граждани. Те споделиха основните си проблеми – на воден режим са 6 села и липсата на инвеститори в общината. Никола Минчев разговаря с персонала и управителя на болницата във Велики Преслав Йошенка Ненчева. От тях научи, че проблемите в местното здравеопазване са натрупани от години – липса на персонал, натрупани задължения, липса на модерна специализирана техника и страх от затваряне. В района няма друга болница, а населението е застаряващо и липсата на транспорт би затруднило придвижването към МБАЛ в Шумен. За болницата във Велики Преслав е най-съществено да се запазят двете най-важни отделения – за вътрешни болести и неврологично, както и да има достъп до клиниколабораторни изследвания и образна диагностика. Като цяло държавата трябва да се заеме с този проблем, заяви Никола Минчев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

3 311 преглеждания