Проф. Георги Колев тръгва към кметския стол с мотото “Ние обичаме Шумен!”

Споделете с:

Проф. д.и.н. Георги Колев, който е бил мажоритарен народен представител от ДПС, председател на Общинския съвет в Шумен и два мандата ректор на Шуменския университет “Епископ Константин Преславски”, е кандидатът за кмет на община Шумен. Днес документите бяха входирани от областния координатор на ГЕРБ Ралица Тодорова с участието на общинския председател Албена Иванова-Неделчева и кандидати за общински съветници и кметове на кметства.

„Моето лично мото е „Ние обичаме Шумен!“, защото който обича някого дава всичко от себе си. И аз ще дам всичко от себе си за моя роден град“, заяви пред журналисти проф. Колев и благодари на местната структура, че го е предложила като кандидат от гражданската квота, както и на лидера на партията Бойко Борисов и на Изпълнителна комисия за оказаното доверие.

„С кандидатурата на Георги Колев се надяваме да привлечем избирателите не само от партия ГЕРБ, но и от други политически формации и мнозинството от шуменци. Изпълнителна комисия се е позовала на богатия политически, професионален и административен опит, който притежава Георги Колев. Днес регистрираме и пълна листа с кандидати за общински съветници, която се състои от представители от всички професионални области, като отново спазваме баланс между опитни и млади хора“, каза областният координатор Ралица Тодорова и коментира, че ГЕРБ ще води позитивна кампания, в която при срещите си с хората, кандидатите ще ги запознават не само с акцентите в програмата на ГЕРБ, но ще се анализират и болните моменти във всички сфери.

ГЕРБ регистрира пълна листа от 41 кандидати за общински съветници. Водач е общинският председател Албена Неделчева. Втори е Димитър Александров, трета Татяна Кипрова. Следват Ивайло Илиев, Галин Антонов, Махмуд Аламо, Борис Иванов, Светлозар Начев, Рени Цанкова, Мелин Осман, Юлиян Вълчев, Цветелина Методиева, Данаил Иванов, Добри Стоянов, Десислава Димитрова, Силвия Кирилова, Румен Генов, Евгений Цанков, Карен Гарабедян, Димо Георгиев, Николай Стефанов, Йорданка Архонова, Дилбер Мехмедали, Стоян Тодоров, Евру Хасан, Станчо Баев, Калина Петрова, Мими Маринова, Ташо Ташев, Златина Георгиева, Едвин Хасан, Галина Гичева, Юлиян Андреев, Йордан Киров, Николета Николова, Алекси Чолаков, Димитър Димитров, Тодор Новаков, Ирена Иванова, Тодор Пенев и Владимир Димитров.

 

2 896 преглеждания