Честит професионален празник на МВР

Споделете с:

Кметът Любомир Христов поздрави ръководството и служителите на ОД на МВР – Шумен по случай професионалния им празник на 5 юли.

„Уважаеми г-н Гендов, уважаеми служители на Министерството на вътрешните работи, с чувство на уважение и признателност ви поднасям сърдечни поздрави по повод  5 юли – празник на служителите от системата на МВР и 144 години от създаването на Министерството на вътрешните работи!

Професионализмът и отговорността, които проявявате в борбата за запазване реда и спокойствието на шуменските граждани, заслужават моята дълбока благодарност. Прекланям се пред смелостта и усилията, които полагате в борба срещу корупцията и престъпността.

Поздравявам ви за добрите резултати, които постигате в ежедневната си работа! Вярвам, че те са функция на вашето разбиране за доблест, чест  и достойнство. Убеден съм, че със същия професионализъм и отговорност ще продължите да служите на своя пост, за да живеем в един по-спокоен и сигурен град.“

В поздравлението си кметът пожелава на всички служители и на техните семейства здраве, лични и професионални успехи и много късмет в напрегнатото ежедневие!

243 преглеждания