Щедри новогодишни подаръци за ЦСОП в Шумен

Споделете с:

Бившият областен управител д-р Владимир Йолов, заедно със своя бивш заместник Николай Колев и техни приятели занесоха щедри новогодишни подаръци в Центъра за специална образователна подкрепа(ЦСОП)  в Шумен. Те бяха предназначени както за педагогическия персонал, така и за децата със специални образователни потребности.

Д-р Владимир Йолов връчи разкошен букет на директорката на ЦСОП Николинка Герчева с пожеланието през новата 2023 година всички в центъра да бъдат свежи като цветята, а с неуморните си всекидневни грижи квалифицираните специалисти да осигуряват на децата обучение в спокойна и приветлива среда, използвайки наличната добра материална база.

Николай Колев прочете поздравителен адрес от шуменския народен представител академик Николай Денков с послание до педагогическия колектив. “Благодарение на вас тези деца имат бъдеще!” – подчертава в него депутатът, който преди това е бил няколко пъти служебен и редовен министър на образованието и науката.

“Това е огромно признание за нашия труд!” – сподели Николинка Герчева и най-сърдечно благодари за дарението в навечерието на коледните и новогодишните празници.

 

421 преглеждания