Казваме: ”ПУКНИ на всяка некадърна власт!“

Споделете с:

Партията на Умните, Красивите, Независимите, Интелигентните (ПУКНИ) откри тържествено предизборната си кампания на масов пикник в гората.

Ние казваме: “ПУКНИ на всяка некадърна власт!”, обяви предизборното си  мото партийната централа. При нас членуват ПО ПРАВО (без членски внос) всички родни избиратели, които изглеждат умни, красиви, независими, интелигентни.

Нас мощно ни крепи вярата, че ПУКНИ ще заслужи 100 процента от местата за депутати в целокупното ни Народно събрание, категорично подчертаха в Обръщението си преди вота на 2 април от актуалната политическа сила.

“Само така ще разчистим прогнилите обори на партийните централи, ще оскубим избуялите плевели и тръни на политическия терен, ще изгоним най-пъргавите търговци от Храма на корупцията, ще отнемем шанса на разни мамини синчета, откровено луди, диво крещящи по площадите и надвикващи се празно говорещи по студиата на телевизиите. Трябва да се измете не само всяка некадърна власт, но и всяка мисъл на некадърника да се домогне до ръководен пост с апетитно заплащане!– призоваха от ПУКНИ.

Ако харесвате нашата предизборна програма, не чакайте да дойде денят за размисъл – Първи април, а се усмихвайте през цялата ни кампания, но все пак на 2 април не забравяйте (случайно) да гласувате за ПУКНИ!

Снимката е илюстративна!

(безплатна предизборна реклама)

Купуването и продаването на гласове е престъпление!  

А пък да се смееш на глас си е много свежо поведение!

362 преглеждания