Красивата шуменка Дорина и сладурът Валери триумфират в “Dancing Stars”

Споделете с:

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ, като изпратите SMS на номер 17 641

Двамата са звезди в петия сезон на танцувалното шоу “Dancing Stars”! В шестата седмица от началото на своето участие Валери Григоров и Дорина Стоянова-Ковачева “изкъртиха“ паркета на дансинга със своя танц в стил румба на музикалния фон на световния хит на Елтън Джон „Something About the Way You Look Tonight“ и триумфираха с максималната оценка от журито – 40 точки. След това отново превърнаха сцената на “Dancing Stars” в арена на величието с изумителните си танци в стил пасо добле и самба, като заслужиха още две десетки от Томаш Папкала и Илиана Раева.

Признанията на журито за тях са повече от впечатляващи. “Дорина, много си красива! Двамата сте една фантастична двойка!” – заяви Илиана Раева. “Ти, миличък, си сладурът в това шоу!” – сподели на Валери Франциска Йорданова. А Галена Великова каза, че звездната двойка вече има заявка за финала.

В предаването “Тази сутрин” по btv водещите се чудеха как двамата са постигнали този резултат при положение, че каскадьорът Валери съобщи в началото на шоуто как нищо не разбира от танци, а в класирането тръгнаха от предпоследното място… Но синът на двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева не забрави да благодари на своята вдъхновяваща партньорка. “Аплодисменти за Дори! Това е истински боец!” – емоционално обяви той. “Извадихме тайното си оръжие в правилния момент” – не скри формулата на успеха им професионалната танцьорка. Любовта на Дорина към танците заблестя в родния й град Шумен още в ранна възраст, когато спечели много титли и медали. И съвсем логично в третия сезон на “Dancing Stars” през 2013 г. тя стана победител заедно с популярния хип-хоп и поп певец Ангел Ковачев. С него после създадоха щастливо семейство и имат прекрасна дъщеря.

Нека да подкрепим Валери Григоров и Дорина Стоянова-Ковачева в тяхната мисия на дансинга – да сътворяват магията на красотата на всеки танц!  

1 727 преглеждания