Кристиана Атанасова сроди песента „Душа невидима“ със светлината на спомените

Споделете с:

“Когато човек си отиде, той живее в спомените, сърцето и ума, и знай, че докато го помниш, той ще е тук. Това е за теб, тате!…” Тези разтърсващи думи споделя изключително талантливата певица Кристиана Атанасова, чиято премиера на песента “Душа невидима” се появи само два месеца, след като тя загуби баща си Мартин.

“Точно, когато си мислех, че повече няма да запея, се появи Габриел Загоров, който ми подари този невероятен текст. Всичко, което чувствам и мисля – събрано от него в няколко строфи. Почувствах го много силно, взех микрофона и изпях сърцето и душата си – разказва чаровната Криси за създаването на уникалната песен. – Благодаря на Венцислав Добрев, че застана зад камерата и превърна моите фантазии в реалност. Когато е трудно и искаш да се откажеш, никога, никога не забравяй, че винаги има светлина и ти я носиш в себе си. Тази песен е за теб, тате!… Знам, че си с мен, въпреки че си душа невидима… Когато е искрено и емоционално, влагата в очите е неизменна част от преживяването… Текстът успява да докосне, защото всеки има по една “душа невидима”, която го гледа от високо “от някой облак красив”…”

А Габриел Загоров допълва: “Благодаря на Kристиана Атанасова, че е такава каквото е и без да се замисли изпя текста, който написах. С нейния глас няма как да не звучи добре. Песента е посветена на хората, които вече не са между нас. Мисля, че повечето, които я слушат, ще намерят себе си в нея.“

Актуалната песен на Криси, във видеото на която участва и по-малката й сестра Михаела, предизвика невероятен фурор сред нейните приятели и близки, които я заляха с безброй емоционални отзиви. Пълна подкрепа за своето музикално развитие тя получава и от своята чудесна майка Деница.

Сега Кристиана е абитуриентка в Профилираната природо-математическа гимназия “Нанчо Попович” в Шумен, а точно преди две години тя изуми треньорите в седмото издание на най-успешното музикално риалити у нас – “Гласът на България”, със своето изпълнение на песента “Mercy On Me” на Кристина Агилера. Тогава тя избра да бъде в отбора на Михаела, с която по-късно пя заедно на шуменска сцена.

346 преглеждания