С бляскаво парти посрещнаха „Мис България 2021“ Сара Младенова в Шумен

Споделете с:

„SA productions“ организира специално парти в чест на спечелването на титлата „Мис България 2021“ от Сара Младенова, която е носителка и на короната на „Мис Шумен 2019“. Бляскавото събитие събра в елитния денс клуб „Колизеум“ не само ярки ценители на красотата, а и много почитатели на модните тенденции, на позитивните усещания и на вярата в човешката доброта.

Шумен, който е известен като град със славно минало, град на много начала в нашата история, превърнали се в трайни традиции, сега за пореден път се оказа родно място на най-красивата българка. „Тази победа е на всички нас!“ – заяви сред бурните аплодисменти Сабин Асенов – продуцент и собственик на агенция „SA productions“, талантлив хореограф и откривател на красивите принцеси за модния подиум.

„Изключително съм удовлетворен и горд за това, че при избора на Славена Вътова – „Мис България 2006“, преди 15 години бях част от екипа тогава като хореограф-асистент – сподели Сабин Асенов. – А сега съм щастлив, че за втори път Шумен има носителка на титлата „Мис България“! Шумен има повод да празнува с гордост и самочувствие, с радост и вяра! Честита национална титла, шуменци! Сара Младенова е невероятно момиче! Тя е изключително дисциплинирана, ослепително красива и интелигентна млада дама, която показа стил и грация, висок дух и невероятен чар!“

А Ирина Папазова – собственик на модната агенция „Интерсаунд“ (която държи правата за конкурса „Мис България“ и е председател на журито), подчерта: „Сара Младенова е едно младо момиче с добро сърце и естествена красота, което е надраснало годините си!“

На 9-годишна възраст Сара триумфира като победителка в конкурса „Мини мис Североизточна България 2012“. А половината от житейския й път досега е активно свързан с фехтовката. Тя е национална състезателка на рапира и след броени дни й предстои участие в Румъния, която е домакин на кръг от Световната купа. На фехтовалната пътека я тренира нейният баща Младен Младенов, който е многократен шампион в този атрактивен спорт. Не случайно по време на партито развълнуваната Сара каза: „Тате, посвещавам всички тези победи на теб!“

Актуалната „Мис България“ горещо благодари за подкрепата на своето семейство, на Сабин Асенов, на Ирина Папазова, на директора на СУ (Хуманитарната гимназия) „Йоан Екзарх Български“ Валентина Тодорова, където е ученичка в 11 клас, на всичките си приятели. Тя признава, че нейният любим предмет в училището е „Български език и литература“, а след завършването си смята да учи журналистика.

Водещ на празничното тържество в „Колизеум“ беше Коко Паносян. В програмата на партито се включиха европейските вицешампионки по мажоретни танци и звездата от „Гласът на България“ Кристиана Атанасова, а красиви модели дефилираха с дрехи-уникати от бутик „Velvet Angel“ на талантливата шуменска модна дизайнерка Виолина Методиева.

Разбира се, на Сара Младенова беше поднесена и прекрасна торта, като в сладкото изкушение беше изобразен нейният лик с короната на победителката. Специално за „Мис България 2021“ небето над Шумен беше озарено и от тържествена заря.

204 преглеждания