Шуменският топмодел Александра Кръстева е “Вице Мис Планет 2023”

Споделете с:

Шуменският топмодел Александра Кръстева – “Мис България 2022”, се завръща от Тбилиси с короната на “Вице Мис Планет 2023”. Другият пратеник на нашата страна – топмоделът Калоян Милков също е вице на “Мистър Планет 2023”. “Представихме България добре!” – лаконично коментира Ирина Папазова, която е собственик на агенция “Интерсаунд”. Тя е и основателка на международния конкурс “Мис Планет” през 2015 г., който традиционно се организира в столицата на Грузия.

От 20 до 25 септември за титлите на победителите се бориха финалисти от 15 държави, сред които, освен България и Грузия, са още Сърбия, Турция, Финландия, Швеция, Норвегия, Латвия, Литва, Естония, Украйна, Испания, Южна Африка, Сингапур.

Специално за нашето момиче от Шумен избраният през 2023-а за “Ивент мениджър на годината” Николай Стоянов, който заедно с Ирина Папазова бяха водачи на българската делегация, написа във Фейсбук: “Александра Кръстева  браво!”… Алекс през цялото време на конкурса покоряваше всички със своя чар и непринудена скромност. В интервю тя сподели, че е студентка и освен като успешен модел, иска да се реализира след време и като добър архитект.

Домакините бяха приготвили разнообразна едноседмична програма за финалистите. Те се представиха в модни ревюта, в дефилета по бански костюми, участваха във фотосесия, облечени с национални носии, спретнаха и кулинарни щандове, впечатлиха журито със своите артистични и комуникативни умения.

Големият финал на Международния конкурс за красота и талант „Мис и Мистър Планета 2023“ се състоя в залата на Драматичния театър “Шота Руставели”. За победители при жените беше обявена пратеничката на Южна Африка, а при мъжете – представителят на Турция.

Сара Младенова – “Мис България 2021” и “Мис Планет 2022”, и Александра Кръстева – “Мис България 2022” и “Вице Мис Планет 2023”, много убедително доказаха, че женската красота на шуменки се цени не само у нас, а и по света!

3 289 преглеждания