Оnline обучителен семинар на тема “Баланс между online и off-line работа – как да съхраним себе си?”

Споделете с:

ЕВРОПА ДИРЕКТНО ШУМЕН и Европейският документационен център към Икономически университет – Варна организират online обучителен семинар на тема “Баланс между online и off-line работа – как да съхраним себе си?” Целта на събитието е насърчаване и подобряване на работата от вкъщи и справяне с предизвикателствата така, че хората да се възползват напълно от предимствата на цифровизацията.

Гост-лекторът проф. д-р Даниела Тасевска – преподавател в катедра „Психология” на Великотърновския университет, ще представи причините за стреса и негативните последствия върху личността от смяната на режима на работа ”online-offline”. Тя ще запознае аудиторията с техники за успешна комуникация през електронни устройства и такива за съхранение на психичното здраве при продължителна социална изолация.

Събитието е във връзка с един от ключовите комуникационни приоритети на Европейската комисия – „Европа, пригодна за цифровата ера”.

Желаещите могат да се включат на 14 декември от 14 часа, следвайки връзкатаhttps://meet.google.com/qcx-jyfw-onb  и през събитието във Фейсбук страницата на ЕВРОПА ДИРЕКТНО Шумен.

 

 

246 преглеждания