Екипът на “TESY” вече 30 години сбъдва мечтите си

Споделете с:

Под корпоративното мото “Плам, иновации, доверие” премина фирменият празник “TESY става на 30” на 5 октомври в препълнената зала “Арена Шумен”. Юбилейната годишнина на дружеството, създадено през 1993 г., събра заедно работници, служители, мениджъри, партньори и приятели.

Жечко Кюркчиев, който е изпълнителен директор на „Фикосота Холдинг“ АД и управител на „ТЕСИ“ ООД, подчерта, че вече 30 години той и екипът му сбъдват мечтите си. Г-н Кюркчиев най-сърдечно благодари на всички, които са свързали съдбата си с “TESY”. По традиция бяха връчени сребърни значки на служителите с 10 и 15-годишен трудов стаж в дружеството. Златни значки и ваучери получиха хората, които са работили вече 20 и 25 години. А двама служители бяха отличени с награди, заради 30-годишния си труд в “TESY”, като те бяха представени и през погледа на свои колеги в специални видеоклипове.

Водещи на юбилейното парти бяха популярните тв лица Натали Трифонова и Николаос Цитиридис. Те напомниха, че българският лидер и водещият в Европа производител на електрически бойлери и отоплителни уреди за дома – „Теси“ (TESY), реализира своята продукция в над 55 държави на 4 континента в света. Същевременно започва в Шумен строителство на завод за термодинамични бойлери. Инвестицията в петата производствена база на компанията е за над 50 милиона лева, заедно с оборудването, и тя ще заработи в края на 2024 г.

Празничната програма продължи с чудесни изпълнения на детския танцов ансамбъл “Веселяче”, на известните певци Миро и Есил Дюран, с томбола и с музикална викторина. А сред многото изненади за публиката заблестя и тази, когато търговският директор на “TESY” Емануил Тотев излезе с китара на сцената и с импровизирания си оркестър вдъхновено изпълни своята песен, посветена на шуменската компания.

Кулминацията настъпи, когато в залата беше внесена огромна 4-етажна торта, която беше разрязана от Жечко Кюркчиев под аплодисментите на всички.

Снимка Жулиета ГЕРОВА

4 329 преглеждания