Ексръководството на областната управа се включи в обновяването на младежката Сфера

Споделете с:

Доскорошният областен управител д-р Владимир Йолов и неговият заместник Николай Колев се присъединиха към доброволците, които се заеха с амбициозната задача да облагородят младежката Сфера в парка пред Безистена в Шумен. Така те изпълниха своя ангажимент към  младите шуменци, който бяха поели още в началото на тази година.

Председателят на Общинския младежки съвет в Шумен Моника Стефанова, студентът от Софийския университет „Свети Климент Охридски“ Цветан Герасимов и ентусиазирани ученици от ППМГ „Нанчо Попович“, СУ „Сава Доброплодни“, СУ „Йоан Екзарх Български“ и СУ „Панайот Волов“ се включиха с доброволен труд да сменят изцяло дървената сцена и дюшемето, както и да ремонтират осветлението в емблематичното съоръжение на открито. Доброволците получиха пълно съдействие и подкрепа от бившето ръководство на областната управа в Шумен, с което положиха началото на партньорство в началото на 2022 година. Д-р Йолов и г-н Колев активно работиха по изпълнението на ремонтните дейности и заявиха, че заедно с младите шуменци ще имат и други съвместни обществено полезни инициативи.

Моника Стефанова съобщи специално за електронния вестник WWW.ZASHUMEN.BG, че обновената младежка Сфера ще бъде открита на 22 септември, когато е нейният четвърти рожден ден.

 

203 преглеждания
  • OLYMPUS DIGITAL CAMERA