Максим Бехар е на върха в ТОП 50 на глобалните PR лидери на мисълта от Thinkers360

Споделете с:

Роденият в Шумен Максим Бехар – главен изпълнителен директор на PR агенцията M3 Communications Group Inc., е обявен за най-влиятелния световен лидер на мисълта в PR индустрията за 2022 г. Той заема първо място в класацията като единствен с пълен резултат от 100. Журналистът и дипломат Бехар е единственият българин, включен в списъка. Това признание доказва, че почетният гражданин на Шумен е водещ световен експерт с богат опит, който задава нови тенденции и ръководи PR общността.

Проучването беше предадено от платформата Thinkers360, чиято мисия е да преподреди „индустрията“ на мисловното лидерство и да я отвори за по-широк спектър от утвърдени и нови академици, автори, предприемачи, визионери, влиятелни хора и лектори – помагайки им да успеят в превръщането на света в по-добро място. Платформата използва свой собствен доказан алгоритъм, който анализира лидерите на мисълта и експертите, отвъд тяхната дейност в социалните медии и взема предвид академичния успех, авторството, консултантската работа, предприемачеството и публичното говорене.

Максим Бехар е не само доказан PR експерт, но и е Почетен Генерален консул на Република Сейшели и е на път да получи докторска степен по комуникационни науки.

 

290 преглеждания