Организаторите на автомобилното състезание връчиха купата „Мемориал Валерий Великов“ на кмета на Шумен

Споделете с:

Председателят на АСК „Стари столици“ Петър Минчев, организатор на автомобилното състезание по планинско изкачване, което се проведе в Шумен през почивните дни, връчи купата „Мемориал Валерий Великов 2022″  на кмета на Шумен Любомир Христов.

От името на състезателите и на всички участници в ралито той благодари на кмета и неговия екип за отличните условия, които бяха създадени за провеждане на състезанието.

„Доволни останаха както  състезателите, така и публиката, която успя максимално да се наслади на ралито. Състезанието се проведе по най-добрия начин. Изключително оспорвано. Атестат за интереса към него беше и участието на най-добрите пилоти от страната с най-мощните автомобили. Това, всъщност, е и доказателството за значимостта на мемориала и като кръг от Националния шампионат по планинско изкачване“, коментира още Минчев.

Кметът Любомир Христов поздрави още веднъж организаторите и участниците в автомобилното състезание. Той посочи, че общината ще продължи да подкрепя спортни събития, които връщат спортната слава на Шумен и носят радост и приятни емоции на публиката.

 

236 преглеждания