Откриха нов офис на “Ай енд Джи Иншурънс Брокерс” в Шумен

Споделете с:

С тържествен водосвет бе благословен и осветен от отец Иван Павлов новият офис на “Ай енд Джи Иншурънс Брокерс“ ООД в Шумен. Той се намира в централната част на града на улица “Цар Иван Александър” 54. На тържеството присъстваха представителите на мениджърския екип на дружеството Тодор Дедински – директор бизнес развитие, и Илда Павлова – мениджър съответствие, служители, колеги от бранша, партньори и приятели.
Реално офисът е отворен за клиенти още от 3 януари тази година, но освещаването му се случи на празника на Баба Марта, който според народното поверие се сочи за начало на пролетта. Управителят на офиса и за Шуменския регион на застрахователно-брокерската компания г-жа Мария Кайкова сподели, че работи на местния пазар от 2004 г. Сега “Ай енд Джи Иншурънс Брокерс“ ООД има десет офиса на територията на Шуменска област, като половината са в областния център, а останалите са в общините, сред които Нови пазар, Хитрино, Каолиново, Никола Козлево. На многобройните клиенти се предлага широка гама от застрахователни продукти в обхвата на Общото застраховане, Животозастраховане и доброволно здравно застраховане. Най-често се търсят автомобилните и имуществените застраховки.
Специално за информационния сайт WWW.ZASHUMEN.BG г-н Тодор Дедински сподели: “Нашата компания се развива по европейските стандарти и има програма за развитие на клоновата си мрежа. Към момента имаме над 230 офиса в цялата страна. Радостни сме, че все повече сме предпочитан партньор. Шуменският офис е един от най-добрите ни офиси, той е в Топ 5 на България!”
“Ай енд Джи Иншурънс Брокерс“ ООД e международен застрахователен и презастрахователен брокер, част от групата на Unilink S.A, Полша.
Ценим доверието, качеството и ефективността. От самото основаване на брокера –1994 г. сме изцяло фокусирани върху изграждане на коректни партньорски взаимоотношения с нашите клиенти. Това е и една от основните причини за лидерската позиция сред застрахователните брокери, която безспорно заемаме” – заявяват от дружеството.

928 преглеждания