Светли празници!

Споделете с:

Кметът на община Шумен Любомир Христов поздрави жителите и гостите на Шумен с настъпването на коледните и новогодишните празници.

“Уважаеми съграждани, скъпи шуменци,

В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово и в очакване на Новата година бих искал да отправя към вас сърдечни пожелания за здраве и щастие.

Последните години ни научиха да разбираме истинския смисъл на това пожелание – да сме здрави, за да бъдем полезни на себе си и на другите. Бих искал да вярвам, че и предизвикателствата, през които трябваше да преминем, са ни направили по-силни, по-отговорни, по-обединени и по-разумни в общия ни стремеж към по-добро бъдеще за нашия град.

Макар и трудна отиващата си година беше успешна за Шумен. Благодаря на всички, които помогнаха да реализираме започнатото и да стартираме новите общински проекти. Ще продължим да работим за развитие на икономиката, за благоустрояване на града и селата и за подобряване на условията за живот.

Пожелавам на всички повече мъдрост и спокойствие за едно ново още по-успешно начало. Нека предстоящите коледни и новогодишни празници да бъдат изпълнени с много приятно настроение, щастливи мигове и светлина, която да озарява пътя ни напред!

Весела Коледа! Мирна и щастлива 2023-та година!”

Любомир Христов, кмет на община Шумен

274 преглеждания