Христо Банчев представя в роман личното си пътуване към себеопознаването

Споделете с:

Представянето на дебютния роман “9 кръга на любовта” в родния град на автора – Шумен, ще бъде на 14 юли (петък) в Регионалната библиотека “Стилиян Чилингиров“ от 17:30 часа

“Това е роман за любовта, болката и порастването. Но същевременно е и разгърната стихосбирка, вълнуващи истории и приключения. Пътуване през деветте кръга на любовта със своеобразно влакче на чувствата в увеселителен парк, летящо през надежди и разочарования, вяра и съмнения – така Христо Банчев представя първата си книга. – Магическа история между дядо и внуче и преплитащи се сюжетни линии на истински и измислени герои, представящи различни гледни точки за любовта. Книга за малки и големи, изпълнена с романтика, красота, психология, философия и много любов. И красива музика, чрез която да преживеете дълбочината на всички емоции. Между двете корици ще откриете за всекиго по нещо, но преди всичко ще бъде лично пътуване към себеопознаването. Ще се откриете в някои от историите с усещането, че са писани за вас, а за други ще осъзнаете, че ги преживявате в момента. Трети ви чакат зад ъгъла и ще бъдете подготвени за тях. Книга, която е добре да се прочете два пъти – първия път да опознаете героите, а втория – себе си. Книга, написана от бивш футболист, който замени футболните обувки с работа на компютър в международна компания. Ще ми се доверите ли?”

А ето с каква визитка се представя самият автор: “На 37 години съм, роден в Шумен, живеещ в София от 12 години. Бивш професионален футболист, играл в отборите на “Волов” (Шумен) и Монтана. От 12 години работя в световния лидер Wyscout – международна компания, която се занимава с анализ на футболни мачове и предоставя огромна база данни от информация, видеа и статистика за всеки един футболист по света. Понякога работата ми е свързана и с много пътувания – в много страни в Европа (Италия, Испания, Русия и т. н.), няколко пъти в Индия, дори съм живял 3 месеца в Сенегал. От много години пиша поезия, но тази година направих огромната крачка към прозата и дебютният ми роман е моя сбъдната мечта.”

Христо Банчев има много приятели. И затова първо към тях се обърна с признанието: “Скъпи приятели, най-после държа в ръцете си една моя сбъдната мечта, над която работя от много време и в която оставих сърцето си – дебютният ми роман “9 кръга на любовта”. За мен е изключителна чест, че ще мога да споделя с Вас това емоционално пътуване, изпъстрено с романтика, красота, психология, философия, магия… музика… и много любов! Съвсем скоро книгата ще бъде разпространена, както в книжарниците, така и онлайн.”

Засега авторът планира три официални представяния на своята книга – първо в София на 6 юли, след това в родния му Шумен на 14 юли, а после и в Габрово, като кани всички желаещи да присъстват. “Ще разчитам на Вас и предварително благодаря за подкрепата и доверието!” – споделя Христо Банчев. А ние сме повече от сигурни, че както навремето той е “взривявал” публиката с играта си на терена като футболист, така и сега ще завладее своите многобройни читатели с емоционално чистия водопад, който блика от сърцето му!

2 074 преглеждания