„Алкомет“ с участие в XXVI Национална спартакиада на металоработниците

Споделете с:

В периода 14-18.09.2022 г. в к.к. Албена се проведе XXVI Национална спартакиада на металоработниците, с участието на най-големите металургични предприятия в България.
Проведоха се състезания в следните дисциплини: минифутбол, волейбол, тенис на корт, тенис на маса, плуване, шах, бридж и теглене на въже, като отборите бяха както мъжки и женски, така и смесени.
Изключителен успех постигна отборът на „Алкомет“ АД, който в много оспорвана надпревара зае третото място, само на 2 точки от второто в крайното комплексно класиране.
Бяха постигнати множество престижни класирания в отделните дисциплини: три първи места – волейбол (жени), тенис на маса (двойки жени) – Дияна Петкова и Мариана Маринова, тенис на маса индивидуално – Дияна Петкова.
На второ място се класираха отборите по шах (мъже) , бридж (жени), бридж (мъже), минифутбол (жени), теглене на въже (жени), смесена щафета по плуване.
Трето място зае мъжкият отбор по минифутбол и волейбол, както и Катя Обретенова при индивидуалното плуване при жените.
След приключване на състезанията на тържествена церемония бяха връчени купи, медали и грамоти на завоювалите призови места.

203 преглеждания