“Ваканционна програма 2022” протече успешно

Споделете с:

От 4 юли до 2 септември 2022 г. по предварително изготвен график, оповестен в сайта на РУО, Община Шумен и страницата на ЦПЛР-УСШ „Хан Крум” във Фейсбук, бе проведена „Ваканционна програма 2022” на Ученическата спортна школа. В нея бяха обхванати над 250 деца, които имаха възможност през лятото да участват в тренировки по волейбол, футбол, баскетбол, хандбал, лека атлетика, гимнастика, шах, карате и бокс.

През месец юли за първи път се извърши съвместна дейност на ЦПЛР-ОДК „Анастас Стоянов” и ЦПЛР-УСШ „Хан Крум”, в която учители от Ученическа спортна школа водиха тренировки на децата, които бяха на Зелено училище и в къща „Баба Райна”.

„Ваканционна програма 2022” на ЦПЛР-УСШ „Хан Крум” протече успешно, доказателство за това бе големият интерес на децата и високата посещаемост на тренировъчните занятия в спортния комплекс „Плиска”.

Учебната година за УСШ ще започне от 1 октомври 2022 г. и ще бъдат предоставени условия за тренировки по 9 вида спорт: волейбол, футбол, баскетбол, хандбал, лека атлетика, гимнастика, шах, карате и бокс.

 

242 преглеждания