Отборът на “Алкомет” е втори на Х национална работническа спартакиада

Споделете с:

Представители на „Алкомет“ АД взеха участие в X-та национална работническа спартакиада, в която се конкурираха с най-големите металургични предприятия в България. От 7 до 11 юни домакин на традиционната спортна надпревара бе хотел „Олимп спорт“ в град Тетевен.

Бяха организирани индивидуални и отборни игри. Мъжете се състезаваха в направления: футбол, волейбол, тенис на маса, тенис на корт, теглене на въже и белот. За жените беше организирана надпревара по дартс и бадминтон.

Представителите на „Алкомет“ АД заеха призовите места след много оспорвани състезания, като спечелиха второ място по футбол, второ и трето  място по бадминтон, трето място по тенис на маса, второ и трето място по тенис на корт, трето място по волейбол и трето място на въже. Николай Димитров, представител от отбора на „Алкомет АД“,  получи специална награда за най-добър полузащитник.

Спортистите на “Алкомет” АД достигнаха до призовото второ място в отборното класиране.

След приключване на състезанията на тържествена церемония бяха връчени купи на победителите, както и всички участници бяха наградени с благодарствени и насърчаващи медали.

336 преглеждания