Предай добро за Ники!

Споделете с:

“Утре с големия отбор се събираме в спортния дворец на Шумен!” – обяви специално за електронния вестник WWW.ZASHUMEN.BG един от организаторите на благотворителната изява Калоян Колев. От 15.00 часа в зала “Арена Шумен” ще стартира благотворителната тренировка и концерт под наслов „Предай добро за Ники!” по инициатива на  СК “ММА-Шумен”, СК “Шуменска крепост”, СК „Стимул” и Pro EMS Zone.

В неделния следобед в спортните демонстрации ще се включат най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски и големият боксьор Благой Найденов – световен и олимпийски шампион по бокс за младежи. Ще подкрепят благотворителната кауза още любимецът сред българските рапъри FYRE Огнян Павлов, DJ THEO Теодор Василев, а водещи на събитието ще бъдат DJ GEORGE и DJ Теddy Georgo.

На откритата сцена в “Арена Шумен” се включват също фолклорните групи за народни песни и танци „Луди млади“ от Шумен и „Лудоселци“ от село Дибич, младите таланти близнаците Арзу и Емре Белгин, Жана Стойчева и Мелиса Джавидова.

Входът е свободен. Благотворителната изява ще се излъчва на живо (Live) от „Арена Шумен” на фейсбук страницата „Предай Добро За Ники”.

“Тази инициатива е част от благотворителната кампания в помощ на Николай Чолаков от Шумен, състезател по кикбокс, който в резултат на тежък пътен инцидент остава напълно парализиран – споделя Калоян Колев. – След няколко тежки операции и близо четири години борба с тежките здравословни последици, днес Ники има шанс отново да проходи. Имам честта и поех отговорността, заедно с шуменските бойни клубове, да организираме настоящата инициатива за набиране на средства в помощ на Николай Чолаков. Апелирам и моля всички мои приятели и хиляди фенове при възможност да се включат и подпомогнат инициативата!”

Банкова сметка:

Банка ОББ – клон град Шумен 

BIG: UBBSBGSF

IBAN:BG83UBBS80021031519850

Титуляр: Николай Димитров Чолаков

              

 

584 преглеждания