Включете се в “Семейните игри на Шумен”!

Споделете с:

Поредната обединяваща кауза за шуменци предлагат спортните клубове “Шуменска крепост” и “ММА Шумен”. Техните председатели Галин Методиев и Калоян Колев призовават желаещите да се включат в забавните щафетни състезания „Семейните игри на Шумен“, които са разделени в две категории: „мама, татко и аз“ и „тя и той“. Уникалното събитие е насрочено за 21 май 2023 г.неделя, от 14.00 часа в зала „Арена Шумен“. Входът е свободен!

“Искаме да организираме това събитие, за да накараме децата да станат от компютрите, а родителите да видят и да се убедят, че спортът може да носи само позитиви” – споделиха от СК “Шуменска крепост”.

За да се включат в предизвикателството, желаещите могат да се запишат на тел. 0884 08 10 08 или с лично съобщение във Фейсбук-профилите на Kaloyan Krasimirov Kolev или Polina Galinova.

Водещ ще бъде най-добрият спортен диджей Teddy Georgo B, допълни Калоян Колев.

С наближаване на датата на събитието организаторите ще съобщят и още подробности за него, но обещават, че забавлението ще бъде гарантирано.

Спортната и забавна надпревара ще има и своята благотворителна кауза – ще се събират средства за млад шуменски талант в неравностойно положение, който да сбъдне своята мечта.

741 преглеждания