Д-р Владимир Йолов дари ръкавици на бойците от СК “ММА Шумен”

Споделете с:

Председателят на постоянната комисия “Европейски проекти, международно сътрудничество и взаимодействие с неправителствени организации” към общинския съвет в Шумен д-р Владимир Йолов връчи десет чифта ръкавици на бойци от СК “ММА Шумен”. Личното му дарение е по повод изключително успешното представяне на шуменските състезатели на първото държавно първенство по граплинг „но ги“ в София, в което те спечелиха общо седем медала – четири златни, един сребърен и два бронзови.

“Надявам се повече хора да вземат пример от д-р Владимир Йолов – заяви ръководителят на СК “ММА Шумен” Калоян Колев, който е и треньор на националния отбор на България за мъже. – За да правим шампиони, трябва да имаме подходящи условия!”

Общинският съветник сподели пред трениращите в залата, че много харесва спорта и се гордее с успехите на шуменските бойци. Но няма как да не се забележат мизерните условия, при които се подготвят младите състезатели. Затова изрази готовност и за в бъдеще да им помага. След като им раздаде новите ръкавици, д-р Йолов сърдечно им пожела: “Да продължавате да тренирате още по-здраво!”

А момчетата в залата му благодариха с бурни аплодисменти…

В края на посещението си общинският съветник влезе в клетката и направи атрактивен спаринг с един от бойците, което впечатли всички.

Преди броени дни д-р Владимир Йолов дари 500 лева и на бронзовия медалист от европейското първенство за мъже в Сърбия Виктор Иванов. Шуменецът има спечелена квота за участие в световното първенство по ММА, домакин на което през ноември ще бъде столицата на Узбекистан Ташкент.

 

535 преглеждания