С най-академичната листа тръгва към изборната победа в Шумен коалиция “ПП-ДБ”

Споделете с:

Коалиция “Продължаваме промяната – Демократична България” успешно регистрира днес в Районната избирателна комисия в Шумен листата си с 12 кандидати за участие в изборите за народни представители в 50-то Народно събрание на 9 юни 2024 г. от 30 многомандатен избирателен район.

Пълната листа на коалицията беше регистрирана от народните представители в 49-ото Народно събрание проф. Нели Димитрова и Бюнямин Хасан заедно с общинския съветник и председател на „Промяната“ в Шумен Богомил Петров.

“Листата ни е специално подбрана от академичната общност – сподели за онлайн новинарското издание WWW.ZASHUMEN.BG проф. Нели Димитрова. – Първите четирима кандидати в нея са академик, професор, доцент и директор на училище. Образованието е водещ фактор за развитието на всяка нация и всеки народ. Сред останалите в листата ни има земеделски производител, предприемачи, капитан на кораб, мениджър на проекти. Убедени сме, че можем да променим бъдещето на България към по-добро за нас и за децата ни!”

Водач на листата е академик Николай Денков, следват проф. Нели Димитрова, доц. Иван Иванов, Бюнямин Хасан, Захари Борачев, Николай Христов, Богомил Петров, Дияна Николова, Данчо Караджов, Пламена Спасова, Кремена Божанова и Пламена Свеженова.   

 

1 021 преглеждания